Ποιοι είμαστε

Σε έναν από τους μεγαλύτερους κάμπους της Ελλάδας, στα Γιαννιτσά Πέλλας, στο χωριό Γαλατάδες, η οικογένεια Αλεξάνδρου - Θωμαΐδη καλλιεργεί τη γη με μεράκι, αγάπη και επαγγελματισμό από το 1964!

Με ιδιόκτητη γη 7,5 εκταρίων (75 στρεμμάτων) και συνολική έκταση έως και 15 εκτάρια (150 στρέμματα) δραστηριοποιούμαστε εντατικά με την καλλιέργεια ΚΑΡΥΔΙΩΝ, ΣΠΑΡΑΓΓΙΩΝ, ΡΟΔΑΚΙΝΩΝ.

Από τη δεκαετία του 70 έως τα μέσα της δεκαετίας του 2000 η καλλιέργεια ΣΠΑΡΑΓΓΙΩΝ έγινε ή κύρια παραγωγή της περιοχής και συνεχίζει αδιάκοπα την παρουσία της μέχρι και σήμερα! Τα έως και 9 εκτάρια γης (90 στρέμματα) που φτάσαμε να καλλιεργούμε το 2005 καθώς και τα 40 συνεχόμενα χρόνια ενασχόλησης με τα σπαράγγια μας έδωσαν γνώσεις, εμπειρία και εξειδίκευση. Αυτά είναι τα εφόδια που, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία στην μεταποίηση και την υπευθυνότητα, μας ικανώνουν να παράγουμε και να διαθέτουμε εξαιρετικά ποιοτικά προϊόντα σπαραγγιών στην αγορά.

Από τις πρώτες σε όλο το νομό Πέλλας, στα μέσα της δεκαετίας του 90, η οικογένειά μας ασχολήθηκε επαγγελματικά με την καλλιέργεια ΚΑΡΥΔΙΩΝ. Με έκταση αρχικά 1 εκτάριο (10 στρέμματα) γης, δοκιμάστηκαν πολλές ποικιλίες καρυδιών, πολλές μέθοδοι καλλιέργειας και πολλοί τρόποι επεξεργασίας του τελικού προϊόντος. Σήμερα, γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες του κοινού, τις απαιτήσεις της καρυδιάς και την ιδιαιτερότητα της αγοράς ξηρών καρπών καλλιεργούμε με συνέπεια 2,4 εκτάρια (24 στρέμματα) παραγωγής μίας και μόνο ποικιλίας.

Τα ΡΟΔΑΚΙΝΑ είναι ίσως το φρούτο με την μεγαλύτερη κατανάλωση την περίοδο του καλοκαιριού.  Με έκταση 5 εκταρίων (50 στρέμματα) καλλιεργούμε 5 διαφορετικής ποικιλίες ροδάκινων. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να επιλέγουμε τους καλύτερους καρπούς για να προσφέρουμε στην αγορά ποιοτικά αλείμματα και κομπόστες.

Μάθετε για τα προιόντα μας

 

 

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Facebook X Instagram YouTube
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Μετάβαση στο περιεχόμενο